Indoor Water Garden

slbgdhfldnlaksgn gu vad snyggt det är med indoor water gardens, vill bara lägga mig på golvet och rulla omkring medan jag får fram lite verbal keyboard smash för att det är så himla fint. Åhhhh, kolla ba:
 

Tycker kampfiskar är så sanslöst grymma och vackra också, så tänker lätt ha som på bilden med en asfin blomma i vatten och sen en kampfisk som chillar där nere, hehe! Orkar inte gegga runt med massa jord och alltså hur perfekt är det inte med en blomma som får näring från vatten? Behöver ju inte ens komma ihåg att vattna den, hahaha alltså för bra!!!
 
 
Haha, gillar att jag har bott i min lägenhet i över ett år, men har som inte orkat göra det SUPERULTRA-PERSONLIGT eller. ja.. Jag har bara inte haft intresse för det och verkligen inte velat lägga ner pengar på det HEHESNÅL. Sen har jag tänkt att jag bara vill flytta från Umeå hela tiden också, så jag ba "men då är det inte värt att lägga ner pengar på sånt hehe..." Smart - NOT.

Men gu, nu har jag fått världens ryck och vill köpa fetaste set:et med plåtburkar för kaffe, te, mjöl, socker, inreda sönder hela min lägenhet till no end och hela köret. Jag har börjat kolla upp asmycket om växter som inte är giftiga för katterna, vill lära mig göra sunday dinner och massa random housewife stuff, alltså?? *morphs into Martha Stewart*

Mission impossible kommer bara bli att hitta det perfekta stället att placera mitt future indoor water garden grejs så inte Picasso river ner helvetet och smetar ner jord/grönska/mördad, halväten blomma all over the place när han får ett av sina tantrums på mig om jag jobbar för mycket eller är för trött för att busa med honom.... D:
gardening - indoor water garden - inredning - inspiration - interior - trädgård